Brandstore Curaçao

 

Hairloxx Hairextensions Studio

Brandstore Curaçao

Op het Caribische eiland Curaçao vind u onze brandstore.

 

Brandstore Curaçao

Hairloxx Hairextensions Studio

Brandstore Curaçao

 

Contactgegevens

Caracasbaaiweg 268 G

tel. +5999-788-7788

curacao@hairloxx.com

 

Begin augustus 2016 is de eerste brandstore van het Nederlandse extensionmerk Hairloxx geopend op Curaçao. De salon is een initiatief van Hairloxx-eigenaars Roos van Binsbergen en Bart-Willem van Huizum, die tevens de eigenaars zijn zes Beauty by Roos-salons (die allemaal in Nederland zijn gevestigd).
De brandstore is de eerste salon waarbij uitsluitend gewerkt wordt met hairextensions van het merk Hairloxx. “Naast het feit dat Curaçao natuurlijk een prachtig eiland is, hadden we al een groot aantal klanten op Curaçao. Zowel Nederlandse en als Antilliaanse vrouwen met gestraight haar zijn enthousiast over de kwaliteit van Hairloxx-extensions en ook dit speelde mee in de keuze voor Curaçao”, aldus Bart-Willem.

Extensions van Hairloxx hebben ultrakleine aanhechtingen die zowel rond als plat gezet kunnen worden. “Zo wordt ervoor gezorgd dat de haarverlenging perfect aansluit op het eigen haar en zijn de bondings bijna onzichtbaar”, vertelt Roos. “Door strenge voorschriften die gelden binnen het productieproces bieden we iedere vrouw het hoogste kwaliteitsniveau.”