De Hairloxx Foundation

De Hairloxx foundation

De oorsprong

De Hairloxx Foundation is een stichting die actief is voor het welzijn van kinderen in jongeren instellingen, zoals Huize St. Joseph. op Curaçao.  De meeste tehuizen zijn volledig afhankelijk van bijdragen van de overheid, particuliere giften en andere initiatieven. Daardoor komen een prettige omgeving, speelgoed en de ontwikkeling van de kinderen in het gedrang.
Roos van Binsbergen, eigenaar van Beauty Roos Hairextensions en Hairloxx Professional, heeft in haar jeugd veel tijd doorgebracht in de jongerenopvang. Zij heeft gezien welke impact dit kan hebben op een kind. Daarom besloot ze de Hairloxx Foundation op te richten.
Wilt u meer informatie over onze stichting, hulp bieden, schenkingen doen of wat dan ook, mail ons via info@hairloxx.com.

Help Sint Maarten na orkaan Irma

De Hairloxx Foundation heeft als doel om de hulpbehoevende medemens te helpen.
Het tweede project van de Hairloxx Foundation richt zich op de slachtoffers van orkaan Irma die o.a. Sint Maarten zo verwoest heeft. Het hele eiland is verwoest. Noodhulp wordt nu geboden aan hen die het nodig hebben. Echter hebben de mensen niets meer. Daarom is de Hairloxx Foundation nu bezig heel veel spullen in te zamelen voor Sint Maarten.
Wil jij ons helpen? Haal dan één (of meer) bananendozen bij de dichtstbijzijnde supermarkt en vul deze met bijv. kleren, luiers, speelgoed etc. (geen voedingswaren). Eén van onze relaties zorgt ervoor dat 2 zeecontainers met elk 1000 bananendozen vol kleding naar de Cariben vervoerd zal worden. Duik je kast in en doneer alle zomer kleding die je kunt missen.
Doe alsjeblieft geen eten in de doos want dat zal bedorven zijn als de container aankomt.
Samen kunnen we een verschil maken! Help jij mee? Je kunt de bananendozen inleveren in alle 6 locaties (Hengelo, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam) van Beauty by Roos (zie: http://www.beautybyroos.nl/contact/) of deze kun je inleveren aan de Algolweg 18 D te Amersfoort.

Morris en Luca van TheHappyFamily zijn al begonnen met het vullen van hun bananendozen.

Benodigde spullen

Als u iets wenst te doneren, kijk dan a.u.b. op de onderstaande lijst. De kinderen op Curaçao worden vast dolblij van uw bijdrage.
Kleding in de maten van alle kinderen
 • T-shirt jongens
 • T-shirt meisjes
 • Shorts
 • Jurken
 • Rokken

Schoenen in de maten van alle kinderen

 • Meisjes – zomer
 • Jongens – zomer

Badkleding in de maten van alle kinderen

Toys en knuffels voor alle leeftijden

Boeken in de Nederlandse taal

Outdoor artikelen

 • fietsen
 • driewielers
 • kinderscooters
 • springtouwen
 • skippy-ballen
 • lolo-ballen
 • Puzzels

Knutselspullen in alle leeftijdsgroepen1e project zomer 2017

De Hairloxx Foundation is een stichting die actief is voor het welzijn van kinderen in jongeren instellingen.
Het eerste project richtte zich op Curaçao. De tehuizen zoals Huize St. Joseph zijn volledig afhankelijk van bijdragen van de overheid, particuliere giften en andere initiatieven.
Er wonen ongeveer 120 kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 in deze instelling waarvan de ouders niet in staat zijn om voor deze kinderen te zorgen. Het eiland Curaçao, te vergelijken met de gemeente van 150.000 inwoners, heeft momenteel 5 van deze “huizen”.

Omdat de bijdrage van de overheid alleen maar voorzien in ‘bed, bad en brood’ hebben deze instellingen een chronisch tekort aan faciliteiten, kleding, beddengoed, speelgoed, enz. De Hairloxx Foundation heeft dit op positieve manier veranderd. 
een volle zeecontainer met computers, babybedjes, babyspullen, fietsjes, poppen, knuffels, beddengoed en nog veel meer is aangeboden aan deze tehuizen. Hopelijk hebben de kinderen hier veel profijt en plezier van.