Training hairextensions inzetten Hairloxx Professional

Masterclass hairextensions plaatsen.

Met meer dan 12,5 jaar ervaring in de hairextensions branche mag Hairloxx zich duidelijk professional noemen. In onze 2-daagse masterclass hairextensions plaatsen delen wij al onze kennis met jou, zodat ook jij je kan specialiseren in het plaatsen van hairextensions!

Krijg nu 20% introductiekorting met de code TRAINING20.

De Hairloxx Masterclass

Dé hairextensions training voor kappers die zichzelf meer willen specialiseren en een grotere klantenkring willen aantrekken!

WAAROM EEN TRAINING HAIREXTENSIONS PLAATSEN?

Hairextensions zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Veel vrouwen hebben inmiddels hun weg naar hairextensions gevonden en degene die dat nog niet hebben, dromen bijna allemaal over lang en vol haar!

 

Door het volgen van deze masterclass kan jij jezelf écht specialiseren in het plaatsen van hairextensions. Hierdoor kan jij een grotere klantenkring aantrekken wat direct meer omzet betekent.

WAT GA IK LEREN IN DEZE MASTERCLASS?

WAT GA IK LEREN IN DEZE MASTERCLASS?

HOE ZIEN DE TRAININGSDAGEN ER UIT?

Je wordt getraind in een kleine groep van maximaal 4 personen, zodat wij je optimale begeleiding kunnen geven. Dit betekent wel dat de training snel vol zit, dus schrijf je op tijd in!

OP WELKE DATA WORDT DEZE MASTERCLASS GEGEVEN?

OP WELKE DATA WORDT DEZE MASTERCLASS GEGEVEN?

WAT IS IN DEZE TRAINING INBEGREPEN?

WAT IS IN DEZE TRAINING INBEGREPEN?

WAT KOST DEZE MASTERCLASS?

WAT KOST DEZE MASTERCLASS?

Leuke training gehad en merkte echt dat ik er veel van heb opgestoken. Ook leuk dat ik een model mee mocht nemen zodat ik direct feedback kreeg op hoe ik de extensions plaatste.

- Danny Lint

Ik vond het een hele fijne masterclass! Ik was op zoek naar een training waar ik vooral veel in de praktijk zou leren en dat is hier gelukt. Ik heb inmiddels al bij mijn eerste klanten hairextensions geplaatst en ook zij zijn superblij met het resultaat!

- Shaakita van Opperhoven