Over Hairloxx

Hairloxx is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw.

Na vijf jaar onderzoek te hebben gedaan over de gehele wereld naar de juiste producent is uiteindelijk de meest geschikte fabrikant gevonden die de hairextensions volgens de Hairloxx specificaties kon produceren. Intacte haarschubben, onschadelijke aanhechtingen, volle hairextensions en volledige lengtes maken Hairloxx tot unieke hairextensions.

Universitair onderzoek naar de kwaliteit van vele hairextensionfabrieken van over de gehele wereld heeft aangetoond dat Hairloxx behoort tot de top van de markt. Dit gecombineerd met vele jaren ervaring in de haarindustrie zorgden voor de juiste know-how op het gebied van hairextensions voor haarverlenging en volumebehandelingen.

Herkomst

 

Voordat het luxueuze Hairloxx überhaupt gelanceerd kon worden, zijn er jaren van voorbereiding en onderzoek aan vooraf gegaan. Hairloxx hairextensions zijn hairextensions van hoogwaardige kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit vind je niet zomaar en zeer zeker niet in iedere haarsoort die gebruikt wordt voor hairextensions.

Uiteraard is Hairloxx gemaakt van uitsluitend 100% human hair. Echter, het enorme verschil in alle soorten human hair zit hem in het feit wààr het haar vandaan komt. De hoge kwaliteit van hairextensions wordt door Hairloxx uit India gehaald. Haar van Indiase vrouwen lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Bovendien gebruiken de vrouwen in India nauwelijks haarproducten waardoor de haren bijna ongeschonden zijn.

Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar strengen mogelijk. Daarom wordt er door Hairloxx uitsluitend gebruik gemaakt van onbehandeld en goed verzorgd natuurlijk haar, welke een intacte haarschubbenlaag moet hebben. Deze intacte laag is veel beter voor het eigen haar. Bovendien zorgt deze intacte laag er voor dat de haren mooi blijven glanzen en goed doorkambaar blijven.

HAIRLOXX MISSIE

Hairloxx zijn luxe en kwalitatief hoogwaardige hairextensions voor de zelfverzekerde vrouw.
 

HAIRLOXX VISIE

Quality is a choice. Hairloxx staat voor luxe hairextensions met de beste kwaliteit. Wij willen iedereen laten genieten van de beste hairextensions, perfecte kleuren en comfortabel draagcomfort. Tijdens het productieproces van de hairextensions worden deze aan verschillende kwaliteitsmetingen onderworpen. Hierdoor zijn we er zeker van dat we de beste haarkwaliteiten gebruiken. Door universitair onderzoek heeft Hairloxx de perfecte hairextensions weten te maken.