Over ons

Welkom bij de beste hairextension producent ter wereld!Hairloxx is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw.
Na vijf jaar onderzoek te hebben gedaan over de gehele wereld naar de juiste producent is uiteindelijk de meest geschikte fabrikant gevonden die de hairextensions volgens de Hairloxx specificaties kon produceren. Intacte haarschubben, onschadelijke aanhechtingen, volle hairextensions en volledige lengtes maken Hairloxx tot unieke hairextensions.
Universitair onderzoek naar de kwaliteit van vele hairextensionfabrieken van over de gehele wereld heeft aangetoond dat Hairloxx behoort tot de top van de markt. Dit gecombineerd met vele jaren ervaring in de haarindustrie zorgden voor de juiste know-how op het gebied van hairextensions voor haarverlenging en volumebehandelingen.Hairloxx herkomst

Voordat het luxueuze Hairloxx überhaupt gelanceerd kon worden, zijn er jaren van voorbereiding en onderzoek aan vooraf gegaan. Hairloxx hairextensions zijn hairextensions van hoogwaardige kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit vind je niet zomaar en zeer zeker niet in iedere haarsoort die gebruikt wordt voor hairextensions.
Uiteraard is Hairloxx gemaakt van uitsluitend 100% human hair. Echter, het enorme verschil in alle soorten human hair zit hem in het feit wààr het haar vandaan komt. De hoge kwaliteit van hairextensions wordt door Hairloxx uit India gehaald. Haar van Indiase vrouwen lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Bovendien gebruiken de vrouwen in India nauwelijks haarproducten waardoor de haren bijna ongeschonden zijn.
Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar strengen mogelijk. Daarom wordt er door Hairloxx uitsluitend gebruik gemaakt van onbehandeld en goed verzorgd natuurlijk haar, welke een intacte haarschubbenlaag moet hebben. Deze intacte laag is veel beter voor het eigen haar. Bovendien zorgt deze intacte laag er voor dat de haren mooi blijven glanzen en goed doorkambaar blijven.Hairloxx kwaliteit in XX

De kwaliteit van Hairloxx hairextensions is zoals eerder genoemd, zeer hoog. De prijs -kwaliteitverhouding is zeer scherp. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van de Hairloxx hairextensions. Hairloxx heeft ultra kleine aanhechtingen / bondingen. Om de kwaliteit te bewaken, zorgt Hairloxx hairextensions ervoor dat uitsluitend door Hairloxx getrainde, vakkundige en professionele kappers met Hairloxx hairextensions mogen werken.
Als je Hairloxx hairextensions hebt laten plaatsen, moeten ze er na 3 tot 4 maanden ook weer uit gehaald worden. Het verwijderen van Hairloxx hairextensions dient op een zorgvuldige en professionele manier te gebeuren. De Hairloxx kapper verzorgt graag de verwijdering van de extensions.

De Hairloxx kleuren

Uw kapper kent
de 23 Hairloxx kleuren

en weet wat ermee te doen.

Hairloxx kleuren

De Hairloxx Pre-Bonded
Hairextensions

Superieur door kwaliteit.

Hairloxx Pre-Bonded

Hairloxx hairextensions duidt haar kleuren niet aan met nummers. Cijfers en getallen zijn zo kleurloos, zo nietszeggend. En als Hairloxx één ding niet is, is het nietszeggend. Wij vrouwen worden toch ook liever aangeduid op onze sterke en mooie kanten? Op de kanten die we zijn of waar we in ieder geval mee geïdentificeerd zouden willen worden?   Wij vrouwen zijn werelds. Zijn ondernemend. We zijn bereisd en al in vele steden en landen geweest. En als we er niet zijn geweest, staan ze wel op onze bucketlist.Enige Hairloxx feiten

Jaren onderzoek

Jaren in business

Miljoen stuks verkocht


Wat onze tevreden klanten zeggen

Ik heb genoten van de Hairloxx behandeling begeleid door een beetje van Prosecco tijdens de paar uur dat de behandeling duurde. Ik draag mijn haar met een grote glimlach, wandelend door Berlijn.

Ik kan Hairloxx aan iedereen aanbevelen.

Beate uit Duitsland