Word distributeur

 

Word onze Distributeur

 


Word onze Distributeur

Heeft u een bloeiend bedrijf als een distributeur in kappersproducten en wilt u uw assortiment verder uitbreiden? Hairloxx is continu op zoek naar de beste distributeurs om de Hairloxx producten in hun land te verkopen. Wanneer u een landelijke dekking van sales agents en een bewezen netwerk van kapsalon-cliënten heeft;

bent u degene die wij zoeken.

Hairloxx Professional is geen normale merk; 5-jaar universitaire microscopisch onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van Hairloxx Professional. Hoge kwaliteit hair extensions gemaakt van 100% menselijk Indian haar met haarschubben. Voor klitvrije hairextensions die de kleur en vochtbalans vasthouden. Met 23 kleuren in twee lengtes, hoeft u niet over een ​​grote voorraad te beschikken. Alles producten zijn compact; geen onnodige producten die veel opslagruimte innemen of die een grote investering vergen.

Ervaren wat Hairloxx Professional voor u kan betekenen.

Wilt u een afspraak maken met één van onze export-managers? Bel Hairloxx Professional: + 31-85-7600-820 of e-mail met export@hairloxx.com. We bezoeken bijna alle grote beurzen in de wereld, zodat we altijd een afspraak kunnen plannen. 

Laten we een afspraak plannen

Wij zijn beschikbaar tijdens de volgende vakbeurzen.

 

Salon International Londen: 13, 14 & 15 oktober

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

 

Cosmoprof Asia Hong Kong: 13, 14, 15 & 16 november

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)