Word distributeur

 

Word onze Distributeur

 


Word onze Distributeur

Heeft u een bloeiend bedrijf als een distributeur in kappersproducten en wilt u uw assortiment verder uitbreiden? Hairloxx is continu op zoek naar de beste distributeurs om de Hairloxx producten in hun land te verkopen. Wanneer u een landelijke dekking van sales agents en een bewezen netwerk van kapsalon-cliënten heeft;

bent u degene die wij zoeken.

Hairloxx Professional is geen normale merk; 5-jaar universitaire microscopisch onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van Hairloxx Professional. Hoge kwaliteit hair extensions gemaakt van 100% menselijk Indian haar met haarschubben. Voor klitvrije hairextensions die de kleur en vochtbalans vasthouden. Met 23 kleuren in twee lengtes, hoeft u niet over een ​​grote voorraad te beschikken. Alles producten zijn compact; geen onnodige producten die veel opslagruimte innemen of die een grote investering vergen.

Ervaren wat Hairloxx Professional voor u kan betekenen.

Wilt u een afspraak maken met één van onze export-managers? Bel Hairloxx Professional: + 31-85-7600-820 of e-mail met export@hairloxx.com. We bezoeken bijna alle grote beurzen in de wereld, zodat we altijd een afspraak kunnen plannen. 

Laten we een afspraak plannen

Wij zijn beschikbaar tijdens de volgende vakbeurzen.

 

Parijs MCB by Beauté Sélection: 16, 17 & 18 september

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

 

Praag Interbeauty: 20 & 21 oktober

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

 

Hong Kong CosmoProf Asia: 14, 15, 16 & 17 november

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)