Word partner salon

Word partner salon!

Word nu Partner salon

Bent u een ervaren kapper en wilt u zich specialiseren in hairextensions? We hebben een compleet trainingsprogramma voor u opgezet. In een dag zullen we u voor te bereiden om uw eigen gespecialiseerde salon te hebben.

Kwaliteit is een keuze en de basis van succes

5-jaar universitaire microscopisch onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van Hairloxx Professional. Hoge kwaliteit hairextensions gemaakt van 100% menselijk Indian haar met haarschubben. Voor hairextensions die niet klitten en die de kleur en vochtbalans op peil houden. Met 23 kleuren in twee verschillende lengtes, kunt u uw klanten elke keer met een bijzondere look verrassen. Hairloxx Professional is voor de zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil!

Hairloxx Professional ontwikkelt naast hairextensions ook kappers producten, waaronder extension-tools en een complete haarverzorgingslijn welke perfect afgestemd is op haar met hairextensions.

Training of niet?

Hairloxx Professional Hairextensions is geboren uit kwaliteit. De hairextensions van Hairloxx Professional worden al vele jaren met veel succes geplaatst. Al duizenden klanten zijn probleemloos voorzien van haarverlengingen en volumebehandelingen. Hairloxx Professional heeft daarmee haar kwaliteit en continuïteit bewezen. Ook u kunt nu zonder problemen of risico’s instappen.

Door middel van een ééndaagse training wordt u klaargestoomd om aan de slag te gaan met Hairloxx Professional. Tijdens deze training wordt u opgeleid om zelfstandig uw klanten te bedienen. Bovendien leert u veel over de achtergrond van hairextensions, hoe deze gemaakt en verwerkt worden en hoe u uw klanten voorziet van het juiste advies. Uiteraard speelt de praktijk een grote rol. Aan het einde van deze training bent u, wanneer u de training succesvol heeft afgerond, gecertificeerd Hairloxx Professional.

Wanneer u veel aantoonbare ervaring met het zetten van hairextensions heeft, hoeft u van ons niet opnieuw een training te volgen. Jammer vinden wij dit wel want wij mensen zijn natuurlijk nooit uitgeleerd. Immers, kwaliteit is de basis van succes!

Informeer naar de training, het trainingsschema en de opleidingsdata. Tijdens de training ontvangt u alle benodigdheden om aan de slag te kunnen in uw eigen salon.

Wij hopen u van harte welkom te heten als nieuwe Partner van Hairloxx.

Voor de perfecte dame met een attitude!

Ervaren wat Hairloxx Professional voor u kan betekenen.
Bel Hairloxx Professional: + 31-85-7600-820 of e-mail met sales@hairloxx.com.