Hoge kwaliteit hairextensions Hairloxx

Hoge kwaliteit hairextensions voor elke vrouw.

Hairloxx Professional is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die graag luxe en natuurlijke hairextensions wilt.

Hairloxx Professional heeft meer dan 28 kleuren. Alle kleuren zijn vernoemd naar wereldsteden. Van de warme rood tinten van Cape Town, naar de blonde extensions van Lucca of de mooie bruintinten van New York, er is altijd een kleur die perfect bij jouw eigen haar past. Hairloxx Professional ontwikkelt regelmatig nieuwe kleuren.

Hairloxx Professional heeft extensies die aansluiten bij de natuurlijke conditie van het haar. Het heeft een geavanceerd productieproces waardoor de haarschubben intact blijven. Daardoor blijft de natuurlijke kwaliteit van het haar behouden. De natuurlijke hairextensions van Hairloxx worden daarnaast met biologische haarverf de haren gekleurd.

Eigen verzorgingslijn, speciaal voor hairextensions.

Hairextensions krijgen geen voeding meer vanuit de hoofdhuid, daarom is het belangrijk om de extensions de juiste verzorging en voeding te geven. Hairloxx Professional heeft een range met verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van het eigen haar en de hairextensions. In veel goedkopere, maar ook duurdere haarverzorgingsproducten zitten bepaalde ingrediënten die wel goed zijn voor je haar, maar niet voor je hairextensions. Deze ingrediënten tasten de aanhechtingen van de extensions aan en daardoor kun je veel haren uit de hairextensions of zelfs hele hairextensions verliezen.

Hairloxx Professional heeft verzorgingsproducten met de juiste ingrediënten waardoor je verzekerd bent van gezonde hairextensions tijdens de draagtijd. Door de toevoeging van ingrediënten zoals Provitamine B5 ben je verzekerd van gezond en glanzend haar. Onze producten zijn vrij van parabenen en siliconen en bevatten verzorgende ingrediënten zoals keratine, graaneiwit, aloë vera en zijdeproteïne.